Wat is het vermogen van Nicol Kremers? Zoveel is zij waard

Foto van auteur
Written By admin

Naar ons uitgebreide onderzoek schatten wij dat Nicol Kremers rond de 800.00 euro waard is en ongeveer 100.000 euro per maand verdient met haar ‘exclusieve’ OnlyFans content. Hoe heeft ze dit geld verdient, waar geeft ze het uit en hoeveel heeft ze verdiend aan haar relatie met Peter Gillis? Wij hebben dit uitgebreid onderzocht en delen hier de resultaten.

Achtergrond

Eerst even kort de achtergrond van Nicol Kremers. Nicol is geboren op 29 maart 1990 in de wijk Stratum. Op het moment van schrijven is zij dus 33 jaar oud. Zelf heeft ze 4 kinderen met 2 verschillende mannen. Geen van deze kinderen heeft ze met Peter Gillis

Relatie met Peter Gillis

Je kan het niet over Nicol Kremers hebben zonder het ook te hebben over haar helaas afgelopen relatie met Peter Gillis. We konden nergens vinden wanneer haar relatie met deze miljonair begonnen is, maar weten wel dat deze geëindigd is rond 10 februari 2023, toen Nicole aangifte zou hebben gedaan tegen Peter Gillis voor mishandeling. Nicole Kremers en Peter Gillis zijn nooit getrouwd en Nicol heeft dus geen recht op de miljoenen van Peter Gillis.

Nicol Kremers Vermogen

Naar onze schatting zou Nicole een vermogen hebben van rond de 800.000 euro. Dit vermogen heeft zij eigenlijk volledig opgebouwd door middel van haar exclusieve content op OnlyFans. Er word namelijk geschat dat ze hier 100.000 euro per maand mee verdient.Haar geld uitgeven doet ze nog niet, er gaan geruchten rond dat ze in een fiat 500 rijdt.

Rechtszaken Peter Gillis

Wat belangrijk is om te vermelden is dat Nicol Kremer en Peter Gillis al maanden aan het bestoken zijn met rechtszaken. Rechtszaken zijn duur en zullen dus een goede deuk kunnen maken in haar vermogen. We konden weinig vinden over de inhoud van de rechtszaken, maar misschien kan Nicol als ze wint er wel wat extra aan verdienen!

UPDATE: Nicol Kremer heeft een van de rechtszaken verloren. Volgens Peter Gillis was zij hem 2,2 miljoen euro verschuldigd, maar van de rechter mag hij beslag nemen op maar liefst 100.000 euro van Nicol. Dat zal een goede deuk maken in haar vermogen!

Autobiografie

Ook is Nicol van plan haar autobiografie te publiceren. Deze is al af maar wordt telkens uitgesteld vanwege een rechtszaak die Peter Gillis tegen haar heeft aangespannen. Als het haar lukt om deze uit te brengen, zal ze hier ook wel een mooi zakcentje aan verdienen.

Conclusie

Op het moment van schrijven schatten wij dat Nicol Kremers een vermogen heeft van 800.00 euro, dit groeit met ongeveer 100.000 per maand door haar OnlyFans. Wel kunnen hier grote schommelingen in komen door haar vele rechtszaken over en weer met Peter Gillis. Ook hoopt ze binnenkort een autobiografie uit te geven die ook wat geld in het laatje kan brengen.

Plaats een reactie